Τρόποι Πληρωμής

Το κατάστημα μας υποστηρίζει τις εξής δυνατότητες πληρωμής:

 

- Μετρητά στην Παράδοση.   
Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή των Προϊόντων από το κατάστημά μας Art4you (Ζάκκα 46, Νεάπολη Θεσσαλονίκη).


- Μέσω αντικαταβολής σε Courier.  
Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την μεταφορική εταιρεία (Courier) κατά την παραλαβή τους στο σπίτι σας. Σ' αυτήν την περίπτωση πληρωμής υπάρχει επιπλέον κόστος

 

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τράπεζα Eurobank.

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής, την Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
κάνετε μεταφορά ή κατάθεση το ακριβές ποσό των χρημάτων, τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου τον πελάτη, στον ακόλουθο λογαριασμό:

Τράπεζα: Eurobank
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0282.19.0200366887
IBAN: GR2702602820000190200366887
Κάτοχος: Δροβατζήκα Ελένη


- Για μεταφορές χρημάτων από Eurobank προς Eurobank δεν υπάρχουν τραπεζικά έξοδα.
- Για μεταφορές χρημάτων από άλλες Τράπεζες προς Eurobank
Για να μεταφέρετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω e-banking άλλης τράπεζας χρειάζεται να επιλέξετε το πεδίο “Επιβάρυνση με τα έξοδα όλων των τραπεζών – ένδειξη (OUR)”.
Eάν δεν μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο OUR (Τράπεζα Πειραιώς), τότε καταθέτετε 3 ευρώ επιπλέον (τα οποία καλύπτουν όλα τα τραπεζικά έξοδα).

 

Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο (Αριθμός Παραγγελίας) και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων και αμέσως μόλις ενημερωθεί ο λογαριασμός μας για την εξόφληση της παραγγελίας σας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα.

Παρακαλούμε για την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας, μετά την κατάθεση στείλτε μας το καταθετήριο στο e-mail: info@art4you.gr

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό μιας παραγγελίας. 
Οι περιπτώσεις αυτές είναι οι εξής:

● Όταν η παραγγελία σας περιλαμβάνει είδη που χρειάζονται κατασκευή ή επεξεργασία π.χ. όπως Προσκλητήρια, Μπομπονιέρες κ.α.

● Όταν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 100,00 ευρώ, ανεξάρτητα από τα είδη που περιέχει.

● Οι καταθέσεις των προκαταβολών γίνονται στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Eurobank